Leiderschapstrainingen
DSC5090
Doelgroep

Deze leiderschapstrainingen richten zich op de teamleiders, managers, leidinggevenden en directeuren binnen de organisatie.

Je wilt dat jouw team zo effectief mogelijk samenwerkt. Dat zij dat stapje extra zetten in hun werk. Dat ze zelfstandig werken en elkaars vaardigheden benutten. Je wilt dat jouw team optimaal presteert. 

Inhoud

Tijdens de voor jouw organisatie op maat gemaakte trainingen ga je aan de slag met je leiderschapskwaliteiten. Je leert hoe je de kwaliteiten uit jouw team zo goed mogelijk in kunt zetten. Het team zal beter presteren en raakt meer betrokken. Ook krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten. Je zult jouw medewerkers leren vertrouwen, dit gaat zorgen voor meer zelfstandig werken in jouw team. 

Resultaat
  • Verbeterde leiderschapsvaardigheden, de vaardigheden die je al in huis hebt worden verbeterd en nieuwe vaardigheden worden aangeleerd
  • Zelfinzicht, je krijgt inzicht in wie jij bent als leidinggevende
  • Een optimaal presterend team, je leert het beste uit je team te halen

 

De trainingen worden volledig op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Er kunnen één tot vijftien deelnemers meedoen aan elke training.

De trainingen zijn op elke gewenste locatie uitvoerbaar, eventueel kan KWIEC hierin adviseren.