trainingen

Teamtrainingen
Doelgroep

Als de kracht van elk team, het individuele teamlid is en als de kracht van het individuele teamlid het team is, dan heb je elkaar nodig in een team. Merk jij dat de sfeer in het team niet optimaal is? Dat jullie elkaar nog moeten leren kennen op bepaalde gebieden? Of dat er een groot verloop is in het team? Dat er teamleden zijn die de eigen taken uitvoeren en niet verder kijken naar collega’s? Andere teamleden lijken juist niet zelfstandig te kunnen werken en hebben veel begeleiding nodig, ze lijken niet op hun plek te zitten. Je weet eigenlijk niet goed waar ieders kwaliteiten liggen, je weet niet waar je collega’s mee bezig zijn. Het samenwerken vlot niet en de sfeer binnen het team kan beter. Dan kunnen teamtrainingen jou helpen.

Resultaat
  • Een goede werksfeer, door de betrokkenheid die ontstaat is er meer begrip en de sfeer goed
  • Een prettige samenwerking, doordat je de eigen en elkaars kwaliteiten leert waarderen, weet je beter wie je waarvoor om hulp kunt vragen, dit zorgt voor een prettige samenwerking
  • Een zelfstandig team, doordat je jezelf en anderen kunt vertrouwen, kun je zelfstandig samenwerken
  • Een tevreden teamleider, het team presteert optimaal, hier kan de teamleider trots op zijn
trainingen
Inhoud

Tijdens de trainingen voor de teams ga je aan de slag met je eigen kwaliteiten en elkaars kwaliteiten, je leert deze te waarderen en in te zetten. Je raakt meer betrokken bij het bedrijf en zult merken dat je trots wordt op jezelf, het bedrijf waar je werkt en ook op je collega’s. Je zult meer zelfstandig kunnen werken en je autonoom voelen in de organisatie. Je durft meer verantwoordelijkheden te nemen en durft te staan voor je werk. Doordat ook je teamleden dit gevoel leren kennen, werken jullie optimaal samen. Jullie gezamenlijke prestaties gaan vooruit. Want de kracht van het team is het individu en de kracht van het individu is het team.

De trainingen zijn geschikt voor teams van twee tot vijftien personen. Voorafgaand wordt een intake gehouden met de teamleider en met het team. Elke training is maatwerk en wordt volledig aangepast op de behoeften van het team en de teamleider. KWIEC zet haar expertise in en adviseert op basis van ervaring en kennis over de inhoud.

De trainingen zijn op elke gewenste locatie uitvoerbaar, eventueel kan KWIEC hierin adviseren.