Over KWIEC

Kwaliteiten Waarderen Inzetten en Coachen

KWIEC is het initiatief van mij, Tanja van Bemmel, Toegepast Psycholoog, ervaren leidinggevende en trainer in duurzame teamsamenwerkingen.

Ik ben onderdeel van veel groepen, een gezin, verschillende vriendengroepen, een intervisieclub, een teken- en schilderklas, een beroepsvereniging, een team waarmee ik deelneem aan de Roparun, een groep alumni van de opleiding, een groep oud-collega’s, een netwerkclub, en zo zijn er ongetwijfeld nog veel meer. Dankzij alle mensen in deze groepen kan ik mij ontwikkelen, raak ik geïnspireerd en bereik ik meer dan ik alleen zou kunnen.

Het is mijn missie dat er binnen teams inzicht en vertrouwen is in de individuele- en groepskwaliteiten. Door het ontdekken en ontwikkelen van deze kwaliteiten, kunnen teamleden van meerwaarde zijn voor elkaar. Je hebt mensen om je heen nodig om van te leren, om je door te laten inspireren en om meer te bereiken dan je in je eentje zou kunnen. Ik ben creatief, een doorzetter, enthousiast, nieuwsgierig en heb een nuchtere blik. Graag zet ik deze kwaliteiten in om er voor te zorgen, dat ook jouw team optimaal samenwerkt.

Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek wordt geïnventariseerd hoe KWIEC bij kan dragen aan de behoeften van de organisatie of het individu. De wens wordt achterhaald, het beoogde doel in kaart gebracht en eventuele obstakels worden besproken. Het uitgangspunt tijdens de trainingen is de praktijk, waardoor het geleerde direct toepasbaar is. Deelnemers zullen niet alleen aan het denken, maar ook aan het werk worden gezet.

Beroepsorganisatie BOvV